Estate planning door de notaris

Uw zorgvuldig opgebouwd (familie)vermogen wilt u gecontroleerd en gefaseerd overdragen. Dat vergt nauwkeurige fiscale en juridische planning. Daar heeft u experts bij nodig. Die hebben wij in huis. Wij zorgen voor het behoud van uw vermogen.

Financieel

Notariskosten van estate planning

Wij geven online geen tarieven. Bewust. U verdient een transparante en eerlijke kosteninschatting vooraf. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan achteraf.

Vraag daarom een offerte aan. Dan nemen we uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. We brengen uw situatie in kaart. En diezelfde dag nog ontvangt u onze offerte op maat.

Vraag direct een offerte aan voor een hypotheekakte

Uw gegevens worden 100% veilig verstuurd. Ook gebruiken we uw gegevens NOOIT om reclame te versturen.

Veelgestelde vragen over estate planning

‘Estate’ is het Engelse woord voor nalatenschap. ‘Estate planning’ kunt u dus vertalen met ‘nalatenschapsplanning’. Het is de term die nu ook in Nederland gebruikt wordt voor de juridische en fiscale begeleiding van overdracht en behoud van (familie)vermogen.

Heeft u andere vragen en staat uw antwoord hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 0229 – 58 40 40 of OWFXNW1iMEJoYkhObGJXRjJZVzVrZFdsdUxtNXM= voor advies. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.