Levenstestament laten maken

Stel dat er iets met u gebeurt: u raakt in een coma door een ongeluk. Of u wordt dement. Geestelijk en/of fysiek kunt u niet meer over uw eigen leven beslissen. Heeft u in dat geval een levenstestament? Dan houdt u de regie. Onder andere doordat u iemand heeft aangewezen die namens u mag handelen.

Overlijden en nalatenschap

Notariskosten van een levenstestament

De kosten voor het opstellen van een levenstestament zijn moeilijk te voorspellen. Veel hangt af van wat u wilt laten vastleggen, hoeveel bezittingen u heeft, welke bepalingen u wilt laten opnemen, etc.

Vraag daarom een offerte aan. Dan nemen we uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. We brengen uw situatie in kaart. En diezelfde dag nog ontvangt u onze offerte op maat.

Vraag direct een offerte aan voor een hypotheekakte

Uw gegevens worden 100% veilig verstuurd. Ook gebruiken we uw gegevens NOOIT om reclame te versturen.

Veelgestelde vragen over het levenstestament

In een levenstestament kunt u zaken vastleggen voor als u tijdens uw leven niet meer kunt handelen. Bijvoorbeeld door een ongeluk of dementie. U houdt zelf de regie, ook als u fysiek of geestelijk ‘niet meer bij’ bent.

Zie hierboven onder ‘Waarom een levenstestament?’. Of u er een wilt, moet u zelf beslissen. Maar nu we langer leven, is de kans wel groter dat we aan het einde van ons leven niet meer zelf beslissingen kunnen maken. Bijvoorbeeld door dementie.

Maar ook jongere mensen kan het overkomen, bijvoorbeeld door een ongeluk. Die situaties zijn veel minder goed te voorzien.

Ja, dat kan. Maar pas op: veel banken accepteren een levenstestament alleen als het door een notaris is opgesteld en vastgelegd!

Heeft u andere vragen en staat uw antwoord hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 0229 – 58 40 40 of MWFXNW1iMEJoYkhObGJXRjJZVzVrZFdsdUxtNXM= voor advies. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.