Onze tarieven vindt u hier niet

Daar kiezen we bewust voor. De reden is eenvoudig: dat is niet eerlijk tegenover u. Want u moet weten:

De notariskosten die u elders vindt, zijn altijd minimumtarieven
Wat er vaak niet bijstaat, is dat er in de meeste gevallen kosten bijkomen. Zo denkt u voor een x-bedrag klaar te zijn, maar dan krijgt u de rekening. En komt u voor onaangename verrassingen te staan.

De prijs hangt in alle gevallen af van uw persoonlijke situatie
Zonder deze situatie vooraf in kaart te brengen, kunnen wij (laat staan andere kantoren) nooit goed inschatten wat van ons verlangd wordt.

Desalniettemin: u wilt zo snel mogelijk een prijsopgave. U wilt dóór.

Aanvullende werkzaamheden en diensten
Indien hiervan sprake is treft u hier ons kostenoverzicht:

Daarom beloven wij u het volgende:

Vraag een offerte aan, en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. Op diezelfde dag heeft u dan ook een nauwkeurige prijsopgave. Op maat voor úw situatie.

Een transparante prijsopgave vooraf. Zonder onaangename verrassingen achteraf. Wel zo eerlijk.

(En vergelijk onze offerte gerust met prijsopgaves van anderen. U zult zien dat onze tarieven scherp en concurrerend zijn.)

Ons advies als het om de prijs gaat:

Laat de kosten alleen niet uw keuze bepalen. Soms levert goed advies (waar u misschien iets meer voor betaalt) veel meer op dan de laagste prijs.

Want goed advies over de inhoud van een akte is van levensbelang. Anders komt u er later achter dat die tekortschiet. Dan moet u terug naar een notaris. En betaalt u extra.

En bovendien: bij ons kunt u ook ná uw werk (bijvoorbeeld maandagavond) een afspraak maken. Ook zo bespaart u kosten: u hoeft er geen halve dag vrij voor te nemen.

Vraag een offerte aan