Partnerschapsvoorwaarden laten opstellen

Jullie gaan een geregistreerd partnerschap aan. Dan delen jullie automatisch ook alle bezittingen en schulden. Tenzij jullie dit laten vastleggen in partnerschapsvoorwaarden. Dan hebben jullie zelf de regie over wat jullie wel en niet delen.

Privé

Notariskosten van partnerschapsvoorwaarden

Wij hanteren geen standaardprijzen voor partnerschapsvoorwaarden. Iedere persoonlijke situatie verschilt. En iedereen heeft andere wensen over wat er in de voorwaarden moet staan.

Daarom gaan we liever eerst met jullie in gesprek. Daarna maken we een transparante offerte op maat. Zonder vervelende verrassingen achteraf. Wel zo eerlijk.

Vraag direct een offerte aan voor een hypotheekakte

Uw gegevens worden 100% veilig verstuurd. Ook gebruiken we uw gegevens NOOIT om reclame te versturen.

Veelgestelde vragen over partnerschapsvoorwaarden

Partnerschapsvoorwaarden zijn hetzelfde als huwelijkse voorwaarden, maar dan voor stellen die een geregistreerd partnerschap hebben.

In de voorwaarden staat specifiek omschreven wat jullie wel en niet delen. Zo zorgen jullie ervoor dat jullie niet in gemeenschap van goederen het partnerschap aangaan.

Dat is niet nodig! Want de partnerschapsvoorwaarden blijven gewoon geldig nadat jullie getrouwd zijn.

Ja, dat kan. Jullie kunnen de voorwaarden ook helemaal laten ontbinden. Zowel wijzigen als ontbinden brengt wel kosten met zich mee. Hoeveel precies, dat overleggen we liever in een persoonlijk gesprek. Neem daarvoor contact op.

Heeft u andere vragen en staat uw antwoord hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 0229 – 58 40 40 of MWFXNW1iMEJoYkhObGJXRjJZVzVrZFdsdUxtNXM= voor advies. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.