Huwelijkse voorwaarden laten opstellen

Wanneer jullie trouwen, delen jullie automatisch alle bezittingen en schulden. Tenzij jullie dit laten vastleggen in huwelijkse voorwaarden. Dan hebben jullie zelf de regie over wat jullie wel en niet delen.

Privé

Notariskosten van huwelijkse voorwaarden

Wij hanteren geen standaardprijzen voor huwelijkse voorwaarden. Iedere persoonlijke situatie verschilt. En iedereen heeft andere wensen over wat er in de voorwaarden moet staan.

Daarom gaan we liever eerst met jullie in gesprek. Daarna maken we een transparante offerte op maat. Zonder vervelende verrassingen achteraf. Wel zo eerlijk.

Vraag direct een offerte aan voor een hypotheekakte

Uw gegevens worden 100% veilig verstuurd. Ook gebruiken we uw gegevens NOOIT om reclame te versturen.

Veelgestelde vragen over huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden regelen dat jullie niet automatisch in gemeenschap van goederen getrouwd zijn. Dus dat jullie niet alle bezittingen en schulden delen.

In de huwelijkse voorwaarden bepalen jullie zelf wat van wie is.

Ja, dat kan. Maar omdat jullie dan al in gemeenschap van goederen getrouwd zijn, is het wel complexer. Het is makkelijker en goedkoper om het vooraf te regelen.

Ja, dat kan. Jullie kunnen de voorwaarden ook helemaal laten opheffen. Zowel wijzigen als ontbinden brengt wel kosten met zich mee. Hoeveel precies, dat overleggen we liever in een persoonlijk gesprek. Neem daarvoor contact op.

Heeft u andere vragen en staat uw antwoord hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 0229 – 58 40 40 of MGFXNW1iMEJoYkhObGJXRjJZVzVrZFdsdUxtNXM= voor advies. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.