Leveringsakte via de notaris

Uw nieuwe huis is pas van u wanneer de leveringsakte is opgesteld en ondertekend. Ondertekend door u, de vorige eigenaar én de notaris. Wij zorgen ervoor dat dat proces – inclusief de aanloop ernaartoe – zo soepel mogelijk gaat. Zodat niets uw nieuwe toekomst nog in de weg staat.

Huis

Notariskosten van een leveringsakte

Wij geven online geen tarieven. Bewust. U verdient een transparante en eerlijke kosteninschatting vooraf. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan achteraf.

Vraag daarom een offerte aan. Dan nemen we uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. We brengen uw situatie in kaart. En diezelfde dag nog ontvangt u onze offerte op maat.

Vraag direct een offerte aan voor een hypotheekakte

Uw gegevens worden 100% veilig verstuurd. Ook gebruiken we uw gegevens NOOIT om reclame te versturen.

Veelgestelde vragen over de leveringsakte

De leveringsakte zorgt ervoor dat u officieel eigenaar bent van uw nieuwe woning. Het document moet ondertekend worden door u, de verkoper en de notaris.

Na de ondertekening moet de notaris nog een afschrift van de akte inschrijven bij het Kadaster. Pas dan is de overdracht compleet en is de woning van u.

Nee. In tegenstelling tot de hypotheekakte kunt u deze kosten niet aftrekken van de belasting.

Als uw huis ‘vrij op naam’ (VON) geleverd wordt, hoeft u als koper de notariskosten niet zelf te betalen. Die komen voor rekening van de verkoper.

De leveringsakte zorgt dat u officieel eigenaar bent van het huis.

De hypotheekakte is een overeenkomst tussen u en uw hypotheekverstrekker om een lening te krijgen.

Ja, dat kan.

Als u dat wilt, onderzoek dan van tevoren wel of u daardoor meer moet betalen!

Heeft u andere vragen en staat uw antwoord hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 0229 – 58 40 40 of MWFXNW1iMEJoYkhObGJXRjJZVzVrZFdsdUxtNXM= voor advies. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.