Betrokken en Persoonlijk

Met ‘traditionele normen en waarden’ bedoelen we in de kern betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Met een team van circa 14 medewerkers kunnen we dat ook waarmaken.

Wij leveren alle notariële diensten en we kunnen dat kenmerken als een 'algemene notarispraktijk'.

Maar u mag ons ook aanduiden als 'boutique kantoor'.
We richten ons met name op alle diensten op het gebied van onroerend goed en personen- en familierecht. Zoals bijvoorbeeld: levering van onroerend goed, hypotheken, testamenten, huwelijks- en partnerschapsvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, verklaringen van erfrecht. Zomaar een willekeurige opsomming. U kunt voor veel meer zaken bij ons terecht.

Onze persoonlijke aandacht merkt u met name aan onze begeleiding. Hoe we met u meedenken. Zodat wat in de akte terechtkomt, 100% aansluit bij wat u wilt en nodig heeft.

Open en transparant over uw kosten

Wij beseffen dat u veel waarde hecht aan een zo laag mogelijke prijs. U heeft nu eenmaal notariële akten nodig om zaken goed te regelen. Maar u wilt er niet te veel voor betalen.

Júist daarom geven wij geen tarieven vooraf. Want onze kosten hangen af van uw situatie en wensen. Als wij u nu een minimumprijs geven, wekken we in de meeste gevallen verkeerde verwachtingen.

Vraag een offerte aan. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om u enkele vragen te stellen. Vervolgens kunt u van ons een offerte op maat verwachten.

Wel zo open. Wel zo transparant. Wel zo eerlijk.

Kortom, bij ons bent u ervan verzekerd dat:

  • U een transparante, eerlijke prijs vooraf krijgt
  • U niet te maken krijgt met onvoorziene meerkosten achteraf
  • U samen met ons goed nadenkt over de inhoud van de akte

Zo betaalt u nooit te veel, en heeft u een akte waarvan de inhoud lang meegaat.