Betrokken en Persoonlijk

Met ‘traditionele normen en waarden’ bedoelen we in de kern betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Met een team van 20 medewerkers kunnen we dat ook waarmaken; als grootste notariskantoor van Hoorn (en omstreken) krijgt u altijd de aandacht die u(w zaak) verdient.

Onze betrokkenheid blijkt al uit onze openingstijden. Die zijn zeer ruim. U kunt bijvoorbeeld ook een afspraak maken op maandagavond. Zo hoeft u geen vrij te vragen, en jagen we u niet op extra kosten.

Onze persoonlijke aandacht merkt u met name aan onze begeleiding. Hoe we met u meedenken. Zodat wat in de akte terechtkomt, 100% aansluit bij wat u wilt en nodig heeft.

Open en transparant over uw kosten

Wij beseffen dat u veel waarde hecht aan een zo laag mogelijke prijs. U heeft nu eenmaal notariële akten nodig om zaken goed te regelen. Maar u wilt er niet te veel voor betalen.

Júist daarom geven wij geen tarieven vooraf. Want onze kosten hangen af van uw situatie en wensen. Als wij u nu een minimumprijs geven, wekken we in de meeste gevallen verkeerde verwachtingen.

Vraag een offerte aan. Dan nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact op om u enkele vragen te stellen. Vervolgens heeft u op diezelfde dag een offerte op maat in uw mailbox.

Wel zo open. Wel zo transparant. Wel zo eerlijk.

Kortom, bij ons bent u ervan verzekerd dat:

  • U een transparante, eerlijke prijs vooraf krijgt
  • U niet te maken krijgt met onvoorziene meerkosten achteraf
  • U samen met ons goed nadenkt over de inhoud van de akte

Zo betaalt u nooit te veel, en heeft u een akte waarvan de inhoud lang meegaat.