Vereniging oprichten door de notaris

Een vereniging oprichten kan zonder notaris. Maar daar kleven wel nadelen aan. U bent dan bijvoorbeeld als bestuurder aansprakelijk. Als wij u bijstaan, regelen we de aansprakelijkheid in de akte. En we regelen de KvK-inschrijving. Dat scheelt u een hoop tijd en kopzorgen.

Zakelijk

Notariskosten van een vereniging oprichten

Wij geven online geen tarieven. Bewust. U verdient een transparante en eerlijke kosteninschatting vooraf. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan achteraf.

Vraag daarom een offerte aan. Dan nemen we uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. We brengen uw situatie in kaart. En diezelfde dag nog ontvangt u onze offerte op maat.

Vraag direct een offerte aan om een vereniging op te richten

Veelgestelde vragen over een vereniging oprichten

Een vereniging is een rechtspersoon. Die wordt opgericht om samen met anderen – leden – een gezamenlijke passie uit de dragen én beoefenen. Meestal gaat het om sport of een culturele activiteit.

Ja, dat kan. Maar dan heeft u slechts beperkte rechtsbevoegdheid. Als bestuurder bent u dan aansprakelijk voor schade en faillissement.

Wat in u geval het beste is? Daar adviseren we u graag over. Eerlijk én zonder kosten. Neem daarvoor contact op.

Ja. De KvK rekent nog inschrijvingskosten á € 50,-. Hierover hoeft u geen btw te betalen.

De KvK stuurt daarvoor rechtstreeks een factuur aan u. Van hen krijgt u dan ook een link om een gecertificeerde uittreksel te downloaden.

Heeft u andere vragen en staat uw antwoord hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 0229 – 58 40 40 of NGFXNW1iMEJoYkhObGJXRjJZVzVrZFdsdUxtNXM= voor advies. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.