Vereniging oprichten door de notaris

Een vereniging oprichten kan zonder notaris. Maar daar kleven wel nadelen aan. U bent dan bijvoorbeeld als bestuurder aansprakelijk. Als wij u bijstaan, regelen we de aansprakelijkheid in de akte. En we regelen de KvK-inschrijving. Dat scheelt u een hoop tijd en kopzorgen.

Zakelijk

Notariskosten van een vereniging oprichten

Wij geven online geen tarieven. Bewust. U verdient een transparante en eerlijke kosteninschatting vooraf. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan achteraf.

Vraag daarom een offerte aan. Dan nemen we uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. We brengen uw situatie in kaart. En diezelfde dag nog ontvangt u onze offerte op maat.

Vraag direct een offerte aan voor een hypotheekakte

Uw gegevens worden 100% veilig verstuurd. Ook gebruiken we uw gegevens NOOIT om reclame te versturen.

Veelgestelde vragen over een vereniging oprichten

Een vereniging is een rechtspersoon. Die wordt opgericht om samen met anderen – leden – een gezamenlijke passie uit de dragen én beoefenen. Meestal gaat het om sport of een culturele activiteit.

Ja, dat kan. Maar dan heeft u slechts beperkte rechtsbevoegdheid. Als bestuurder bent u dan aansprakelijk voor schade en faillissement.

Wat in u geval het beste is? Daar adviseren we u graag over. Eerlijk én zonder kosten. Neem daarvoor contact op.

Ja. De KvK rekent nog inschrijvingskosten á € 50,-. Hierover hoeft u geen btw te betalen.

De KvK stuurt daarvoor rechtstreeks een factuur aan u. Van hen krijgt u dan ook een link om een gecertificeerde uittreksel te downloaden.

Heeft u andere vragen en staat uw antwoord hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 0229 – 58 40 40 of MmFXNW1iMEJoYkhObGJXRjJZVzVrZFdsdUxtNXM= voor advies. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.