Stichting oprichten door de notaris

Om een stichting op te richten, heeft u een notariële akte nodig. Die stellen we snel en scherp voor u op. We regelen ook de inschrijving bij de KvK. Laat het hele stappenplan aan ons over; voor u een last van uw schouders.

Zakelijk

Notariskosten van een stichting oprichten

Wij geven online geen tarieven. Bewust. U verdient een transparante en eerlijke kosteninschatting vooraf. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan achteraf.

Vraag daarom een offerte aan. Dan nemen we uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. We brengen uw situatie in kaart. En diezelfde dag nog ontvangt u onze offerte op maat.

Vraag direct een offerte aan voor een hypotheekakte

Uw gegevens worden 100% veilig verstuurd. Ook gebruiken we uw gegevens NOOIT om reclame te versturen.

Veelgestelde vragen over een stichting oprichten

Een stichting is een rechtspersoon. Die wordt opgericht om een doel te halen. Winst maken is géén primaire doelstelling van een stichting. Er mág wel winst gemaakt worden, maar die moet dan gebruikt worden om het doel te bereiken.

Nee. U heeft een notariële akte nodig om uw stichting bij de KvK in te schrijven. De inschrijving regelen wij voor u.

Ja. De KvK rekent nog inschrijvingskosten á € 50,-. Hierover hoeft u geen btw te betalen.

De KvK stuurt daarvoor rechtstreeks een factuur aan u. Van hen krijgt u dan ook een link om een gecertificeerde uittreksel te downloaden.

Heeft u andere vragen en staat uw antwoord hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 0229 – 58 40 40 of OWFXNW1iMEJoYkhObGJXRjJZVzVrZFdsdUxtNXM= voor advies. Natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.